Добре дошли

ХОТЕЛ36

Уютен хотел в центъра на София
ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ!
WELCOME
Ексклузивен дизайн
Отлична локация
Уютна  обстановка
Пристигане
Нощувка
Напускане
Възрастни
Дете

Луксозни стаи

Хотел 36  предлага на своите гости ексклузивен дизайн, уютна обстановка и удобство, хармонично съчетани с история и стил. Това е мястото, където модерността, минимализмът и комфортът се срещат, за да осигурят най-приятното преживяване на своите гости.

Със своята перфектна локация в центъра на града, той е подходящ както за бизнес пътувания и срещи, така и за туристически посещения и почивка. Персоналното внимание и отношение от наша страна, ще допълнят ненатрапчиво вашето приятното прекарване при нас.

Перфектно място за почивка

Хотел 36, предлага на своите гости уютни и светли стаи, всяка от които със свой характер и модерен дизайн. Може да изберете стая за двама с настаняване на единични легла или на спалня с кинг сайз размер с комфортни мемори матраци и висококачествено спално бельо.

За максимално удобство на нашите гости, предоставяме на Ваше разположение още високоскоростен интернет, мини бар, телевизор с плосък екран и разнообразни програми.

Информация за стая

  • Мини бар
  • Безплатен интернет
  • LCD телевизор
  • Душ кабина или вана

Разположен в самия център на София

Хотел 36 се намира в сърцето на града в непосредствена близост до важни туристически забележителности, приятни ресторанти, театри и музеи.

Същевременно на пешеходно разстояние от нас са разположени и всички административни, правителствени и банкови институции.

В непосредственна близост е метростанция „Сердика“, която улеснява достъпа както до по-далечните точки на града, така и до летище София.

 

ХОТЕЛ 36

Комфортни стаи, всяка със свой характер и модерен дизайн.
РЕЗЕРВИРАЙ

ГАЛЕРИЯ